DR Idræt

  KLUBTØJ

Kære medlem.

DA VI ARBEJDER PÅ NYT DESIGN ER DET FOR TIDEN IKKE MULIGT AT KØBE KLUBTØJ


Vi er så glade for at kunne annoncere dette fantastiske tilbud. Det er endelig lykkedes os at finde et lækkert kvalitetsbrand og et flot design til vores eget DR Idræt sportstøj i samarbejde med Trimtex.


Vi håber det har din interesse og du synes, det vil være fedt at deltage i konkurrencer/Eurosport/turneringer/motion mm i DR Idræts eget design.
DR Idræts team webshop er åben nu og vi håber at mange kommer til at benytte sig af dette tilbud.


Du kan bestille i Webshoppen indtil 03.10.2021. Herefter lukker den ned og produktionen går i gang. Forventet levering er i uge 46.


Webshoppen vil åbne ca. 4 gange årligt og denne første gang webshoppen er åben er der hele 55% rabat på teamtøjet i forhold til normalprisen. Rabatten er allerede indregnet, så de priser du ser er den pris du skal betale.


Inden du kan bestille, skal du oprette en konto: Klik på Login øverst til højre. Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/teamshop/DR2021 Eller log ind med teamkode: DR2021

Du modtager en ordrebekræftelse, når din ordre er gennemført.


Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på DRIDRÆT i top-menuen.

Udover teamtøj hvor der denne gang er hele 55% rabat, får I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter, og I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller pr. telefon 89 87 09 00.


Har du brug for at se modeller, størrelser inden du køber, så kontakt sgwi@dr.dk
Mangler du tøj til en sportsgren, som vi ikke har tænkt på, så kontakt os endelig
God fornøjelse


Hilsen DRIdræt's bestyrelse.
Næste åbning af Webshop vil blive annonceret på Facebook og i et kommende nyhedsbrev