DR Idræt

BODY-SDS

Jeppe skriver:


Min naturlige interesse har altid været for kroppen og for, at hjælpe andre mennesker med at føle, at kroppen også kan være et rart sted at være. Jeg har en stor viden om mange ting, bl.a. kost, træning, arbejdsstillinger, etc., som jeg glædeligt deler ud af. Jeg hjælper mine klienter med alt fra fysiske smerter til følelsesmæssige ubehag og ikke mindst
stresstilstande i kroppen. Mange kommer også, helt lavpraktisk, for at få afspændt
“kontorkroppen”. Mennesket er ikke designet til at sidde ned i 8 timer hver dag og det skaber helt naturligt spændinger/smerter.


Jeg behandler efter Body-sds metoden som er et unikt og meget anerkendt dansk
behandlings- og træningssystem. Metoden er skræddersyet til at behandle det moderne menneskes udfordringer ud fra den betragtning, at krop og sind unægteligt hænger sammen. Det har vi stor succes med og de fleste mærker en tydelig forskel i kroppen efter blot en enkelt behandling.


Lange, travle arbejdsdage kombineret med dårlige arbejdsstillinger, en heftig
informationsstrøm og masser af nye indtryk i hverdagen fylder kroppen op. Vi lever livet oppe i hovedet og ikke i kroppen. Vejret trækkes overfladisk i takt med, at kontakten til kroppen mistes. Høje krav og følelsen af at skulle præstere, bliver vanskeligere at håndtere og det gør os mere sårbare . Det bliver sværere og sværere at rumme hverdagen og vores krop begynder stille og roligt at sige fra, spændinger og sidenhen smerter dukker op. Vores skraldespand er nu ved at være helt fyldt op.En behandling hos mig skaber frihed i kroppen når spændingerne løsnes og tankerne og følelserne får plads. Din skraldespand tømmes lidt efter lidt så der igen er rum til nye indtryk og opgaver. Spændinger og smerter aftager med tiden.


Selve behandlingen består af pulserende og ledbevægende teknikker som i samspil med åndedrættet løsner blokeringer op, så blod, nerver, energi og lymfe igen kan strømme frit i hele kroppen. Når kroppen slipper spændinger kan man opleve at det summer, sitrer eller kramper og man kan føle sig omtumlet. Nogle kommer i kontakt med en gammel følelse som kan komme til udtryk på forskellige måder, men det er ikke et mål for om behandlingen bliver en succes eller ej.Jeg glæder mig til at møde dig.  • Pris for medlemmer i DRI:  700 kr. ca 55 min.
  • Pris for ikke medlemmer 875 kr. ca 55 min.


         


Tid kan bestilles HER


Jeppe har behandlinger i centeret hver mandag og onsdag.

 

Har du spørgsmål til Jeppe eller vil bestille tid, kan han kontaktes via:

Mail: info@jeppeopstrup.dk

Telefon: 61 30 42 39.


Tid skal bestilles via www.jeppeopstrup.dk